Vinderadfærd

Kan man hælde vinderadfærd på flaske? Hør om erfaringer med ledelse igennem et succesfuldt liv i sportens verden, og hvordan det kan bruges udenfor sportens verden.

28. august, 13.00 - 16.30

Brøndby Stadion, Michael Laudrup Lounge

troelsbech2

Troels
Bech

Fodboldtræner, foredragsholder mm

Vinderkultur – når samarbejdet skal fungere!

 

arne-nielsson

Arne
nielsson

10 x VM Guldvinder, forfatter, oplægsholder mm

Viljen til sejr – harmoni i job, familie og fritid

MarkV

Mark
Vogel

Mentalcoach, sparringspartner og motivator

Træn dig selv i at træne andre

 

Pernille Blume2

Pernille
Blume

Tidligere OL guldvinder

Vinderadfærd på flaske

Vinderadfærd bliver til vinderkultur

Vinderkultur i erhvervslivet er ikke nødvendigvis at blive nummer et, som det er i sport. Heldigvis er det jo sådan, at man ikke kan måle alting i en virksomhed på parametre. Så det kan i den ene virksomhed være, at bundlinjen er god, i en anden at trivslen er det og i en tredje at produktiviteten gennemgår en god udvikling. Det er individuelt, men man ser vinderkultur ved, at alle bidrager og gør sig umage. Hvordan det kan overføres til arbejdslivet vil vil være emnerne på denne konference

Hvad får du med hjem?

Konferencen vil være fyldt med læring, inspiration og reflektion. Der vil blive tid og rum til at stille spørgsmål så de forskellige emner kan relateres direkte ind til din organisation. Derudover får du følgende med:

 • Hvordan opbygger man en vinderkultur? Nye metoder og værktøjer
 • Inspiration fra de allerbedste fra sportens verden
 • Vinderadfærd på flaske? Kan man med enkle midler skabe de tiltag der skal til?
 • Hvordan kan vi implementere Vinderadfærd og kultur i en travl hverdag?
 • Do´s and Don´t´s med vinderadfærd

Så kom og bliv inspireret til hvordan du kan skabe succesfulde forandringer i din organisation

Hvem er i målgruppen?

Du er ansat i en større organisation, og er interesseret i at forbedre jeres kultur. Du er derfor meget interesseret i mulighederne og udfordringerne med at udvikle den rette kultur, og vil gerne lære fra de bedste.

Der er god plads til læring og netværk i de flotte lokaler på Brøndby Stadion

PROGRAM

13.00 - 13.30
Registrering, kaffe, vand & netværk

13.30 - 13.40: Velkommen ved ordstyrer Thomas Kragh

13.35 - 14.15: Mark Vogel & Pernille Blume om at træne din vinderkultur

Selv de allerbedste inden for sportens verden træner hyppigt og skærper deres kunnen og kompetencer. Mark udbyder en lang række kurser og uddannelser, der har en række generiske træk, men bliver skræddersyet efter dine behov og ønsker. Et værktøj bruges bedst af den rette håndværker. Så i vores terminologi handler det mest om at lære brugeren at håndtere værktøjet bedst muligt frem for at opfinde nye og anderledes værktøjer til ethvert behov.
Mark har coachet og trænet mange erhvervs- og sportsfolk. Lige fra den 11-årige der var nervøs til sit første stævne til indehaveren af den gule trøje i Tour de France - og ikke mindst Pernille Blume!
På CV´et tæller 19 OL deltagere, 3 verdensmestre samt et hav af nationale mestre fra en lang række sportsgrene. Også erhvervslivet har haft glæde af Marks kompetencer og assistance. Mere end 100 virksomheder er gennem de sidste 20 år blevet coachet og undervist
Pernille Blume: "Min sportskarriere har bragt mig langt resultatmæssigt, men det havde aldrig kunnet lade sig gøre uden den rette mentalitet og styrke. Jeg nåede alle mine mål og drømme, og jeg nåede at udvikle mig til en mentalt stærk kvinde.
At nå sine mål og drømme er ikke uden bump på vejen og er aldrig en lige ud lineær vej. Det at kunne reflektere, være forandringsparat, være modig og turde tage chancer med sig selv og sine egne tankemønstre har gjort, at jeg let har kunnet håndtere udfordringer, tage nederlag som læring, og derfor kunne komme i mål som en vinder. Disse læringer vil jeg for evigt bruge i min nuværende beskæftigelse og i mit privatliv"

14.15 - 15.00: Troels Bech: "Vinderkultur - når samarbejdet skal fungere!"

Uanset om du ønsker at opnå topresultater på grønsværen eller på arbejdspladsen, så er teamforståelse og teamspirit to uadskillelige og enormt vigtige elementer for enhver træner/spiller og leder/medarbejder. Men det er bestemt ikke altid lige let! Alle grupper består af vidt forskellige personligheder og dermed også forskellige holdninger i øst og vest til, hvordan en opgave kan løses. Tag et fodboldhold som eksempel: Holdet er sammensat af store individualister og ikke mindst egoister – og de kan ikke alle lige spille om søndagen. Er det mon så anderledes på arbejdspladsen?

På en arbejdsplads handler det om at være i stand til at motivere på højeste plan. På baggrund af mange år som træner for mange forskellige professionelle fodboldklubber har Troels opnået solid erfaring med de udfordringer, der altid er i forbindelse med at få et hold til at fungere optimalt. Troels ser det vigtige i at få det bedste frem i de enkelte spillere. Troels sætter fokus på den positive tankegang og om at lytte. For kan en uafgjort kamp egentlig bruges til noget?

Hør Troels Bechs fortælling om at være professionel coach, hvor han har fokus på holdet som en helhed. Opnå fornyet inspiration og få råd til brug i lige præcis din hverdag.

15.00 - 15.15 Pause & netværk

15.15 - 16.00: Arne Nielsson: Viljen til sejr - harmoni i job, familie og fritid

Som tidobbelt verdensmester i kanoroning ved Arne Nielsson om nogen, hvordan man bevarer arbejdsglæden uanset indre og ydre modstand. Noget modstand kan du arbejde på at ændre – noget modstand er et vilkår. At udvikle viljen til sejr, der skaber værdi for bundlinjen, handler først og fremmest om at forstå, at ’det du træner i, bliver du god til’ – og det gælder både for den positive som den negative adfærd. Og der er vel at mærke tale om en adfærd, som ikke kun påvirker dig selv men også alle dine omgivelser – hvad enten der er tale om kolleger, kunder eller familie.

 • Øg din vilje til sejr – og skab større harmoni i job, familie og fritid.
 • Lær hvordan du kan motivere dig selv og andre til at tænke mere positivt og være i mulighedernes verden. Det du fokuserer på, får du mere af – træn dig selv intensivt i det, du vil have mere af
 • Spil dig selv god – og oplev hvordan det påvirker dine omgivelser positivt
 • Brug coaching til at opnå bedre resultater og større livskvalitet hos dig selv og andre
 • Få indblik i den mentale udvikling og den indre dialog – og værktøjer til at styre den

Arne berører samtidig emner som Janteloven, selvtillid og selvværd, samt hvordan vi kan være bevidste om at skabe vores eget image. Endvidere gennemfører Arne nogle praktiske øvelser for yderligere at involvere og aktivere deltagerne

16.00 - 16.30 Panel-debat: Kan vinderkultur hældes på flaske?

Vi samler op på dagen og diskuterer hvordan man kan få ændret sin kultur, og hvad der er vigtigt at have fokus på:

 • Troels Bech
 • Arne Nielsson
 • Mark Vogel

16.30 Afrunding & tak for idag

arne-nielsson

Arne Nielsson

10 x VM Guldvinder, forfatter, oplægsholder mm

troelsB

Troels Bech

Fodboldtræner, landsholdsspiller & ejer af podcasten "Bech bag bolden"

Pernille Blume2

Pernille Blume

Tidl. OL Guld-vinder

MarkV

Mark Vogel

Mentalcoach, sparringspartner og motivator & Partner, Athletic Business

Profil_TK

Thomas Kragh

Arrangør og ordstyrer

Thomas er erfaren ordstyrer fra flere konferencer og netværk.

Direktør i DAOM, og tidligere digitalchef i bla. Berlingske, Post Danmark, Nykredit, Alka. Dyrker selv sport på et latterligt lavt niveau.

Se mere på https://www.daom.dk/tilbyder/

Sponsorer

Kunder & Data

Mandag 28. august, 13.00 - 16.30

Brøndby Stadion, Michael Laudrup Lounge

Pris: 1.495,- kr (ex. moms)

Medlemmer af Danske Erhverv eller DAOM får 500Kr. rabat - skriv "Medlem" i tilmeldingsformularen.

betal med kreditkort

1.495,- kr for 1 billet

RABAT: 2.495,- kr for 2 stk

RABAT: 2.995,- kr for 3 stk

RABAT: 3.495,- kr for 4 stk

Eller med faktura

RABAT: 2 stk: 2.495
3 stk: 2.995 - 4 stk: 3.495

Skriv deltageres navn, titel og email i formularen

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst et gyldigt telefonnummer.
Indtast venligst en besked
Du skal acceptere Vilkår og Betingelser.

TILMELD NYHEDSBREV