Konferencen "#Digitalt Salg",18. juni 2020

Tivoli Hotel & Congress Center

Centralt beliggende i København, tæt på Hovedbanegården ligger Copenhagen Mariott Hotel.Det fascinerende Tivoli Hotel er indrettet i et stilfuldt design med spændende associationer til Tivoli Haven. Atmosfæren er skøn, og hotellet tilbyder mange luksuriøse faciliteter for både børnefamilier, par og forretningsrejsende.

Her kan blandt andet nævnes Tivoli Brasserie, Tivoli View Restaurant, MASH Penthouse, Sticks’n’Sushi Skybar, businesscenter, fitnesscenter, Executive Lounge og swimmingpools.

PARKERING

Der er gode muligheder for parkering i kælderen. Betaling ved udkørsel.

OFFENTLIG TRANSPORT

Københavns Hovedbanegård ligger ca. 8 min gang fra hotellet

Sponsorer

  • Dansk Markedsføring - brancheforeningen for danske marketeers! Over 11.000 medlemmer.
  • Agilic er vinder i kategorien "Bedste e-handelsværktøj" i e-handelsprisen 2019. Agilic bruges hos bla. Matas, Sydbank, Mofibo & Egmont
  • GetAccept er en ny generation af digitale salgsværktøjer som leverer en alt-i-en, 360 graders salgsoplevelse, der effektiviserer og forbedrer den moderne sælgers arbejde mens den gør salget mere personligt.
  • Nets/Betalingsservice - den danske infrastruktur til e-handel.
  • Hero - HeroBase A/S er den førende leverandør af outbound salgssystemer i Norden og den eneste salgsplatform som har både ISAE 3000 og ISAE 3402-II GDPR certificering. Vi leverer intelligente, fleksible løsninger som hjælper salgsorganisationer øge deres effektivitet og resultater.
  • UserGap - som giver adgang til 235.000 danskere til test af hjemmesider, apps, kampagner og andet. Læs mere på http://www.usergap.com/cases
Tivoli-View-Executive-Breakfast-3
Tivoli-Hotel-Congress-Center-Facade-17
Screenshot_2020-06-08 Book mødelokaler i København ved Tivoli Hotel Congress Center
Columbines_Have_01