"Digitalt Salg" konferencer

Vi gennemfører en række konferencer & seminarer, med omdrejningspunkt i "Digitalt Salg", og hvor vi tilrettelægger programmet til den mest effektive viden-deling. Det vil vi styrke igennem gode forhold på at af landets bedste konference-centre, med deltagelse af gode oplægsholdere, og en gennemtænkt dagsorden, hvor der er tid til spørgsmål og svar. Læring og videndeling er med andre ord i fokus.
Dertil selvfølgelig god mad og drikke, gode netværksmuligheder og altid noget at få med hjem. Det er derfor vi kalder det "den perfekte netværks-aften" - til dit team, dit projekt eller som et afdelings-arrangementet, der skal byde på mere end blot en hyggelig aften.
Vi håber det bliver en god aften for dig, og vil altid gerne forslag til forbedringer!
Tidligere konferencer:

Deltagerne siger:

TAK for et virkelig godt arrangement i dag! Det var inspirerende og virkelig mange gode oplæg, og som er til at omsætte til noget der kan bruges, med det samme. PS: Det er fedt du holdt fast på trods af restriktioner og afbud!

vh Christine, Udviklings- og Forenklingsstyrelsen 

God oplæg, gode talere, som ikke brugte så lang tid på de kedelige slides i starten, men kom frem til sagens kerne hurtigt. God ordstyrer! vh Torben (Danske Bank)

Tak for et supergodt, veleksekveret og lærerigt arrangement i sidste uge. Jeg kom i al fald hjem med en masse ny viden, læringer og god energi. mvh Carina (Valcon)

En anderledes aften - det skal helt klart prøves igen! vh Susanne (Ørsted)

Det var en meget, meget god aften - med masser af læring fra dygtige folk! Og med god mad og vin, og et helt anderledes rum for netværk end jeg har prøvet før. Kan klart anbefales! Mvh Kim, Dwarf

Gode indlæg og god balance mellem indlæg og snak. Gode forhold og forplejning også

Sami Lars Olesen, Teamchef - Digital marketing, Coop Marketing

Billeder 10
almanak 5
Almanak1
Aften_alama_TS_website
Almanak3
Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst et emne.
Indtast venligst en besked

Gennemføres i samarbejde med: