"Digitalt Salg" konferencer

Vi gennemfører en række aften-konferencer, hvor der er fokus på den effektive viden-deling. Det vil vi styrke igennem gode forhold på at af landets bedste konference-centre, med deltagelse af gode oplægsholdere, og en gennemtænkt dagsorden, hvor der er tid til spørgsmål og svar. Læring og videndeling er med andre ord i fokus.
Dertil selvfølgelig god mad og drikke, gode netværksmuligheder og altid noget at få med hjem. Det er derfor vi kalder det "den perfekte netværks-aften" - til dit team, dit projekt eller som et afdelings-arrangementet, der skal byde på mere end blot en hyggelig aften.
Vi håber det bliver en god aften for dig, og vil altid gerne forslag til forbedringer!

Deltagerne siger:

God oplæg, gode talere, som ikke brugte så lang tid på de kedelige slides i starten, men kom frem til sagens kerne hurtigt. God ordstyrer! vh Torben (Danske Bank)

Tak for et supergodt, veleksekveret og lærerigt arrangement i sidste uge. Jeg kom i al fald hjem med en masse ny viden, læringer og god energi. mvh Carina (Valcon)

En anderledes aften - det skal helt klart prøves igen! vh Susanne (Ørsted)

Det var en meget, meget god aften - med masser af læring fra dygtige folk! Og med god mad og vin, og et helt anderledes rum for netværk end jeg har prøvet før. Kan klart anbefales! Mvh Kim, Dwarf

Gode indlæg og god balance mellem indlæg og snak. Gode forhold og forplejning også

Sami Lars Olesen, Teamchef - Digital marketing, Coop Marketing

Billeder 10

Mad og drikke fra Tivoli hotel & congress center

almanak 5
Almanak1
Aften_alama_TS_website
Almanak3

Gennemføres i samarbejde med:

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst et emne.
Indtast venligst en besked
TivoliHotel_logobaggrund

Arni Magnussons Gade 2, 1577 København

TLF.:(+45) 4487 0000 - https://www.tivolihotel.dk/

tivoli5