Nykredit øver bank i digitalt univers …

Fremtidens Nykredit-ledere øver sig i en fiktiv bank: »De kommer tilbage med 1.000 watt i øjnene«

400 ledere i Nykredit har gennem de seneste måneder på skift været på kursus med simulationsbaseret ledertræning på programmet. Atlas Bank hedder den fiktive bank, som danner rammen om træningen. Her går timerne endnu hurtigere, og hverdagen er endnu mere hektisk. Men læringen er større end et traditionelt kursus, lyder det. Det er mandag morgen i Atlas Bank, og knap 40 ledere er mødt ind i deres afdelinger. De småsnakker, indtil bankdirektøren byder velkommen.

Han peger på en tavle, hvorpå organisationens fire nye projekter står beskrevet. Det er blandt andet et nyt formuerådgivningssystem, der skal realiseres.

»Jeg vil have, at alle opgaverne er løst. Hvis ikke det sker, kommer banken ikke til the next level, og så kan jeg være bange for, at jeg falder. Og hvis jeg falder, falder jeg tungt. Og jeg begynder at gribe ud,« siger bankdirektøren.

Bankdirektøren begynder taktfast at trampe i jorden og klappe i hænderne, så det tilsammen udgør rytmen i Queens »We will rock you.« Han opildner lederne til at gøre det samme, og sekunder efter står de 40 ledere og klapper og tramper i takt.

»Vi er, vi er, Atlas,« synger de nu i kor.

Bankdirektøren fniser.

»Det er utroligt, hvad man kan få voksne mennesker til,« siger han.

Dette er et uddrag fra en artikel på Berlingske.dk. Læs mere om Nykredit’s tiltag her: https://www.berlingske.dk/karriere/fremtidens-nykredit-ledere-oever-sig-i-en-fiktiv-bank-de-kommer-tilbage-med

 

Efterlad en kommentar